назад

Безробітних міста Нововолинська поінформували про переваги легальної зайнятості

IMG 7425У місті Нововолинську безробітних поінформували про умови надання безоплатної вторинної правової допомоги, ознайомили з чинним законодавством про працю та соціальними гарантіями для працівників.

17 травня 2018 року у Нововолинській міській філії Волинського обласного центру зайнятості представник Нововолинського бюро правової допомоги взяла участь у проведенні інформаційного семінару для безробітних.

Тамара Нич наголосила присутнім на перевагах офіційного працевлаштування, окреслила основні небезпеки, які можуть спіткати громадян при пошуку роботи за кордоном, застерегла від проявів шахрайства при працевлаштуванні.

IMG 7426

Слухачів поінформовано, що такі явища, як використання праці незареєстрованих найманих працівників, виплата заробітної плати «в конвертах», або в розмірі нижче законодавчо встановленого мінімуму, призводять до втрати соціальних гарантій, передбачених законодавством.

Під час проведення заходу розповсюджено інформаційні буклети «Я МАЮ ПРАВО!», а також брошури з інформацією про безоплатну правову допомогу.

Довідково:

Нововолинське бюро правової допомоги знаходиться за адресою: м. Нововолинськ, вул. В. Винниченка 14, тел. (03344) 4-48-14, е-mail: novovolynske@legalaid.lt.ua“>novovolynske@legalaid.lt.ua