назад
13.12.16

Безробітних ознайомили з актуальними питаннями спадкового права

Centr zaniatosti12122016

12 грудня 2016 року головним спеціалістом відділу «Зіньківське бюро правової допомоги» Катериною Суконькою спільно з фахівцем Зіньківського районного центру зайнятості  Інною Цюпак було проведено семінар для безробітних на тему: «Актуальні питання спадкового права».

         Катерина Суконька розповіла учасникам семінару, пр озагальні умови вступу в спадщину за законом та заповітом. Зосередила увагу слухачів щодо строків спадкування, порядку вчинення нотаріальних дій та видачі свідоцтва про право на спадщину.

По завершенню семінару присутніх було поінформовано про функції та завдання бюро, зміст права на безоплатну правову допомогу, порядок реалізації цього права.

Семінари, на яких можна отримати роз’яснення у різних галузях права є важливими для безробітних і в подальшому допоможуть їм не допустити порушення своїх прав, а тому будуть проводитися і в майбутньому.

Реалізувати своє право на безоплатну правову допомогу громадяни можуть звернувшись до відділу «Зіньківське бюро правової допомоги» Другого полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної допомоги за адресою: м. Зіньків, вул. Воздвиженська, 64, тел.: 3-34-74, 0-800-213-103 (гаряча лінія, безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів).