назад

Безробітним у Новому Роздолі розповіли про негативні сторони «тіньової зайнятості»

Stryi sesiaЩо таке «тіньова зайнятість»? Які негативні наслідки «зарплати у конвертах»? – про це та низку інших актуальних питань розповів фахівець Новороздільського бюро правової допомоги Василь Сапріянчук спільно з працівниками Новороздільського відділу РАЦС під час інформаційної сесії на теми: «Права на безоплатну правову допомогу» та «Легальна зайнятість громадян України».

Захід відбувся 6 липня в Новороздільському міському центрі зайнятості. Учасниками лекції стали особи, які отримали статус безробітних.

Учасники заходу дізналися також про роботу бюро правової допомоги, цільові категорії громадян, котрі можуть отримати безоплатну первинну та вторинну правову допомогу; про те, які документи необхідно надати для отримання таких послуг.

Варто додати, що після завершення заходу бажаючі мали можливість отримати індивідуальні правові консультації.

Нагадаємо, детальну інформацію з питань надання правової допомоги можна отримати у Стрийському місцевому центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги за адресою:

м. Стрий, вул. О. Бачинської, 1А; конт. тел. (0245)7-01-44.

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області

Адреса: м. Львів, вул. Валова, 31, 4 поверх; тел/факс: (032)236-74-95.

Всеукраїнська гаряча лінія правової допомоги 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів у межах України).