назад

Поліція і громадськість мають чути один одного. У Кривому Розі днями пройшла робоча зустріч команди Полку патрульної поліції Кривого Рогу з представниками Криворізького місцевого центру з надання безоплатної правової допомоги, громадськими організаціями “Інші грані”, “Сонячні діти Криворіжжя”, “РедХаб”, “рівні у Кривому”, БО БТ “Мережа”. Усі разом обговорювали яким чином покращити взаємодію і запровадити системні рішення.

Як представниця центру БВПД Наталя Кожем’яка озвучила важливість раннього інформування потерпілих від злочинів осіб, постраждалих від насильства, батьків дітей про безоплатну правову допомогу. А також про те, що особам, які є суб’єктами права на безоплатну вторинну правову допомогу і потерпілим внаслідок злочину, може призначатись адвокат, гарантований державою.

Пролунали під час зустрічі і думки про переміщення диспетчерського пункту поліції до Кривого Рогу, запровадження світловідбивних наліпок для пішоходів… Заступник командира полку патрульної поліції Дмитро Шпаковський розказав про плани щодо створення єдиної міської інформаційно-спостережної системи.

Ми є і нам небайдуже. Ми активні і готові підтримувати важливі для міста безпекові ініціативи – домовились представники різних організацій, які хочуть і надалі долучатись до обговорень важливих питань безпеки та консолідації зусиль з поліцією. БПД теж поруч: пліч-о-пліч з громадою!