назад

Будуємо правоспроможну громаду разом!

    8 листопада, з метою правопросвітництва та розширення доступу краян до безоплатної правової допомоги, директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Закарпатській області Василь Попадинець зустрівся із сільськими головами.

   

    Зустріч, під час якої В.Попадинець ознайомив очільників сільрад із функціонуванням системи безоплатної правової допомоги та її основними цінностями, відбулася в Закарпатському обласному центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади та місцевого самоврядування.
    Упродовж заходу Василь Попадинець ознайомив голів сільських рад з порядком надання безоплатної правової допомоги, поінформував з яких питань можуть звертатися громадяни та які послуги надають фахівці системи, а також підсумував результати діяльності регіонального, місцевих центрів та бюро правової допомоги за цей рік. В.Попадинець також наголосив, що тільки завдяки спільній співпраці між органами місцевого самоврядування та структурними підрозділами системи безоплатної правової допомоги вдасться побудувати правоспроможну громаду та правову державу загалом.