назад
22.12.15

Буринська міська рада та Конотопський центр з надання БВПД діятимуть разом

151222 01

В Бурині міська рада та Конотопський центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги співпрацюватимуть в питанні забезпечення мешканців міста якісною правовою допомогою.

Домовленість про розвиток системи надання безоплатної допомоги в Бурині досягнуто під час робочої зустрічі заступника начальника відділу організаційної роботи, юридичного забезпечення діяльності та інформації  регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Сумській області Ірини Стегній, директора Конотопського місцевого центру Олександра Мухи та начальника відділу взаємодії Валентини Волік з міським головою міста Буринь Віталієм Мельником.

В ході зустрічі присутні обговорили питання співпраці з організації надання первинної та вторинної правової допомоги мешканцям Бурині.

Міський голова розповів про особливості функціонування міста районного значення та зупинився на проблемах громадян, які постійно звертаються до міської ради. Віталій Миколайович зазначив, що Буринською районною радою вже прийнята програма правової допомоги населенню, яка в більшості своїй стосується жителів району.

Ірина Стегній розповіла присутнім про можливості консолідації зусиль для створення постійно діючого консультаційного пункту з правових питань в місті Буринь.

151222 02

Олександр Муха запевнив, що Конотопський місцевий центр готовий приймати участь у реалізації спільних проектів з надання правової допомоги мешканцям міста Буринь.

Підсумком зустрічі є домовленість про участь начальника відділу взаємодії Конотопського місцевого центру у черговій сесії Буринської міської ради для презентації депутатам основних напрямів роботи центру та Програми надання безоплатної вторинної правової допомоги у місті Буринь.