назад
02.09.16

Бюро правової допомоги в Пирятині розпочало роботу

0109piratin

Напередодні відкриття, 31 серпня, працівники Пирятинського бюро правової допомоги відвідали загальний відділ та сектор з питань внутрішньої політики, зв’язків з громадськими організаціями та ЗМІ Пирятинської райдержадміністрації.

Під час робочої зустрічі з керівником загального відділу Тетяною Нестерець та спеціалістом сектору з питань внутрішньої політики, зв’язків з громадськими організаціями та ЗМІ Людмилою Пупченко було домовлено про сприяння в інформаційному забезпеченні роботи бюро, зокрема у розміщенні матеріалів на веб-сайті РДА та органів виконавчої влади, а також подальшу співпрацю, яка буде спрямована на інформування мешканців громади про утворення в Пирятині установи, що надає безоплатну первинну правову допомогу та доступ до вторинної БПД.

1 вересня, у перший день своєї офіційної роботи, працівники Пирятинського бюро правової допомоги відвідали районний центр зайнятості. Основна мета зустрічі – налагодження співпраці між двома установами для того, аби кожен громадянин, в тому числі безробітний, міг скористатися послугами системи безоплатної правової допомоги. Також разом з керівником центру Марією Пшиченко було складено спільний графік семінарів і лекцій на вересень 2016 року. Проведення таких заходів допоможе більшій кількості осіб дізнатися про напрямки роботи Бюро правової допомоги, охопити вразливі верстви населення, а також проінформувати сільських жителів про можливість отримати на території району безоплатну юридичну допомогу і консультації.