назад
20.02.17

Cемінар на тему «Порядок та правові засади отримання землі у власність»

317 лютого 2017 року у місті Бориспіль за участі Першого київського місцевого центру з надання БВПД та адвоката системи БВПД Поповича Павла Борисовича відбувся семінар на тему «Порядок та правові засади отримання землі у власність», організований ГО «Кримська діаспора» в рамках реалізації проекту “Київщина – час будувати нове життя!”.

 

5Директор Першого київського міського центру Бурчак Л.І. повідомила присутніх про законодавчі засади отримання земельних ділянок у власність громадянами України. Присутнім було цікаво дізнатись про розміри та види земельних ділянок, які можуть бути передані громадянам у безоплатному порядку у власність від держави. Бурчак Л.І. розповіла про порядок передачі земельної ділянки у власність громадян. Попович П.Б. розповів про проблеми, які виникають на практиці під час приватизації землі, шляхи їх вирішення, наводить судову практику земельних спорів.

 

 2173784Також адвокат Попович П.Б. навів практичний приклад користування електронною Публічною кадастровою картою України, що буде корисним для бажаючих перевірити статус ділянки, або знайти вільну земельну ділянку. В кінці семінару фахівці відповіли на запитання присутніх.