назад

{module 21.01.19}

Проблеми правового характеру – це не низка риторичних запитань із серії «бути чи не бути», а цілком буденні ситуації, з якими все частіше доводиться стикатися пересічним мешканцям Миколаєва та області. У такі моменти у думках лише одне – як би хотілось уникнути усіх цих непорозумінь. Що ж робити у таких випадках?

Відповідь можна отримати у чергових сюжетах телеконсультацій, підготовлених Регіональним центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Миколаївській області, телеканалом «Миколаїв» та адвокатами, які співпрацюють з системою безоплатної правової допомоги.

2

Цього разу консультантами виступили адвокати, які співпрацюють з системою безоплатної правової допомоги, Антоніна Чернієнко, Ірина Вдовиченко та Наталя Степіна. У черговій порції правових консультацій, які вже незабаром вийдуть на телеканалі «Миколаїв» у рубриці «Я маю право», вони роз’яснюватимуть особливості надання туристичних послуг, питання щодо поділу майна подружжя та основні аспекти укладання договору довічного утримання.

3

4

Нагадуємо, що даний проект є спільною ініціативою Регіонального центру з надання БВПД у Миколаївській області та телеканалу «Миколаїв», мета якої полягає у висвітленні актуальних питань у галузі права в рамках передачі «Новий день».

Висловлюємо щиру подяку адвокатам та знімальній групі телеканалу «Миколаїв» за співпрацю!