назад
07.09.17

Чергові безоплатні правові консультації з земельних питань отримають жителі Лохвиці

2233

08 вересня 2017 року у м. Лохвиця  відбудеться черговий    виїзд мобільної точки доступу до системи безоплатної правової допомоги,  у рамках якої  громадяни  зможуть отримати фахові правові консультації за участю фахівців системи безоплатної правової допомоги Полтавщини та Головного територіального управління  юстиції у Полтавській області.

Вже традиційно фахівці системи БВПД та органів юстиції  зустрінуться з керівництвом району, головами сільських, селищних рад та представниками аграрного сектору. Зустріч відбудеться о 11.00. у приміщенні сесійної зали Лохвицької районної ради  за адресою: м. Лохвиця, вул. Перемоги, 1.

Під час зустрічі юристи поінформують жителів міста та району про особливості  безоплатної передачі земельних ділянок громадянам, способи захисту земельних прав,  спадкування нерухомого майна, роботу комісії з розгляду скарг на дії чи бездіяльність державного реєстратора, земельних спорів, які вирішуються в судовому порядку, правові послуги системи безоплатної правової допомоги та органів юстиції області  тощо. 

По завершенні зустрічі  з представниками місцевої влади та аграріями, у Лохвицькому бюро правової допомоги  за адресою: м. Лохвиця, вул. Перемоги, 6 відбудеться  консультування громадян.

Запрошуємо жителів  міста та району отримати безоплатну кваліфіковану юридичну допомогу.