назад

Чергові каскадні тренінги для адвокатів системи БВПД відбулися в місті Одеса

foto_treningu_111, 12 та 18, 19 жовтня 2014 року у місті Одеса відбулися каскадні тренінги для адвокатів міста, які   надають безоплатну вторинну правову допомогу на тему «Дії захисника із застосування окремих заході кримінально- правового впливу, із забезпечення доступу до належної медичної допомоги та у кримінальному провадженні на підставі угод».

Участь у заході взяли 73 адвокатa міста Одеси. Навчання провели адвокати-тренери: Кармазіна Катерина Юріївна та  Притула Аатолій Михайлович.

Перед адвокатами також виступила експерт від Української фундації правової допомоги Дорохова Юлія – юрист Міжнародного благодійного фонду “Вертикаль”.

Тематичні блоки тренінгу:

foto_treningu_2

дії захисника у кримінальному провадженні із застосування окремих заходів кримінально-правового впливу;

дії захисника із забезпечення доступу до належної медичної допомоги;

дії захисника у кримінальному провадженні на підставі угод.

Каскадний тренінг організовано Координаційним центром та Одеським обласним центром з надання безоплатної

вторинної правової допомоги спільно з Українською фундацією правової допомоги у рамках проекту «Забезпечення права

на отримання медичної допомоги осіб, що є затриманими та перебувають в установах пенітенціарної системи» за підтримки Міжнародного фонду «Відродження».

foto_treningu_3 Каскадні тренінги – навчальні заходи для адвокатів системи БПД, що проводяться одночасно у всіх регіонах адвокатами-  тренерами за визначеною тематикою.

Основною метою проведення каскадних тренінгів є підвищення кваліфікації  адвокатів, залучених до надання безоплатної вторинної правової допомоги на постійній основі.

За визначеною тематикою  впродовж жовтня буде проведено 39 каскадних тренінгів у регіонах України для адвокатів, залучених у 2014 році до  надання безоплатної вторинної правової допомоги.

За підсумками каскадних тренінгів учасники, що прослухають повну  програму, отримують сертифікати.