назад
15.10.14

Черговий каскадний тренінг для адвокатів системи БВПД відбувся в Тернопільській області

 20141011 10143111 та 12 жовтня 2014 року у Тернополі відбувся другий каскадний тренінг для адвокатів області, які надають безоплатну вторинну правову допомогу на тему «Дії захисника із застосування окремих заході кримінально-правового впливу, із забезпечення доступу до належної медичної допомоги та у кримінальному провадженні на підставі угод».

Участь у заході взяли 24 адвоката Тернопільської області. Навчання провів адвокат-тренер Сольський Віталій.

 

Тематичні блоки тренінгу:

 

дії захисника у кримінальному провадженні із застосування окремих заходів кримінально-правового впливу;

дії захисника із забезпечення доступу до належної медичної допомоги;

дії захисника у кримінальному провадженні на підставі угод.

Під час тренінгу учасникам було роздано актуальні та дотичні до тем каскадного тренінгу матеріали надані Регіональним координатором по зв’язках із громадськістю Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини у Тернопільській області Шевченком В.П.

Каскадні тренінги організовано Координаційним центром та Тернопільським обласним центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги спільно з Українською фундацією правової допомоги у рамках проекту «Забезпечення права на отримання медичної допомоги осіб, що є затриманими та перебувають в установах пенітенціарної системи» за підтримки Міжнародного фонду «Відродження».

З програмою тренінгу можна ознайомитись тут.

Каскадні тренінги – навчальні заходи для адвокатів системи БПД, що проводяться одночасно у всіх регіонах адвокатами-тренерами за визначеною тематикою. Основною метою проведення каскадних тренінгів є підвищення кваліфікації адвокатів, залучених до надання безоплатної вторинної правової допомоги на постійній основі.  За визначеною тематикою впродовж жовтня буде проведено 39 каскадних тренінгів у регіонах України для адвокатів, залучених у 2014 році до надання безоплатної вторинної правової допомоги.  За підсумками каскадних тренінгів учасники, що прослухають повну програму, отримують сертифікати.

Приєднуйтесь до сторінок Координаційного центру з надання правової допомоги у соціальних мережах:

  Facebook Facebook  YouTube YouTube  Google Google+