назад

Черговий мобільний пункт консультування громадян розпочав свою роботу у обласному центрі Миколаївської області

Починаючи з 21.07.2016 року в приміщенні  Миколаївського міжміського автовокзалу розпочав свою роботу черговий мобільний пункт консультування громадян.

Відтепер військовослужбовці, учасники АТО (учасники бойових дій), волонтери та громадські діячі матимуть змогу отримати безоплатні консультації з правових питань та інші види правових послуг, які надаються Центрами безоплатної вторинної правової допомоги.

Інтегратори Першого та Другого миколаївських місцевих центрів з надання безоплатної воринної правової допомоги Вікторія Царьова та Дар’я Овчиннікова надали вже дві консультації з правових питань  щодо отримання грошового забезпечення та постановки на військовий облік у військовому комісаріаті.

Координатор волонтерського посту Денис Барашковський повідомив, що поширеним явищем є порушення права військовослужбовців на пільговий проїзд у міжміському транспорті, тому за результатами звернень вирішено докласти максимум зусиль для оперативності реагування на правопорушення, які, на жаль, мають місце у сьогоденні.