назад
14.09.16

Черговий виїзний консультаційний пункт для мешканців Крюківського району м.Кременчука

KrukВ рамках співпраці з Крюківською районною адміністрацією Кременчуцьким місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги на базі контактних центрів району організовано роботу консультативних пунктів надання безоплатної правової допомоги.

 

           13 вересня 2016 року начальником відділу правової інформації та консультацій  Наталією Чорновол проведено прийом громадян на базі контактного центру відділу по роботі з населенням № 23, розташованого за адресою: набережна лейтенанта Дніпрова,76.

         Мешканцям мікрорайону надано консультації з питань оформлення субсидій працюючим пенсіонерам, порядку встановлення меж земельних ділянок, надано роз’яснення щодо оскарження постанови слідчого в порушенні кримінального провадження та інш.

         Також громадян, які звернулись на прийом, поінформовано про розвиток системи правової допомоги, діяльність Кременчуцького місцевого центру з надання безоплатної вторинної допомоги та можливість отримання доступу до правової інформації у новостворених бюро правової допомоги.