назад

Черкаським юристам розповіли про безоплатну правову допомогу

14 квітня представники Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Черкаській області взяли участь у постійно діючому семінарі для юристів, який організовує Головне територіальне управління юстиції у Черкаській області.

Під час зустрічі заступник директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Черкаській області Наталія Даньковська розповіла про безоплатну вторинну допомогу, яку надають у Черкаській області місцеві центри, категорії громадян, які мають право на безоплатного адвоката й в цілому роботу системи БВПД.

Роман Бакатуро, начальник відділу забезпечення якості правової допомоги та підвищення кваліфікації адвокатів, розповів про діяльність Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Черкаській області, зокрема акцентував увагу на роботі по кримінальним справам та особливостям відбору адвокатів, які залучені в системі БВПД.

Представники Центру також розповіли про бюро правової допомоги, які розпочнуть свою роботу цього року та їхні функції. Також наголосили, що нині триває конкурс з відбору кандидатів на посади начальників та/або заступників начальників бюро правової допомоги й запросили до участі у конкурсів присутніх правників.