назад
01.10.15

Чернігівським місцевим центром обговорено питання щодо затвердження Програм безоплатної правової допомоги населенню

300915 1030 вересня 2015 року на виконання доручення Координаційного центру з надання правової допомоги від 23.09.2015 № 25-1794 директором Чернігівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Володимиром Бобруйком та начальником відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Чернігівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Оленою Михайленко було здійснено робочі виїзди до Городнянської районної ради, Городнянської міської ради та Седнівської селищної ради Чернігівського району.
В ході виїзду в приміщеннях рад проведено робочі зустрічі: з заступником голови Городнянської районної ради Миколою Демченко, головою Городнянської міської ради Андрієм Богданом, головою Седнівської селищної ради Чернігівського району Михайлом Шевчиком.

300915 11Під час робочих зустрічей було звернуто особливу увагу на питання виділення коштів за кодом тимчасової класифікації видатків та кредитування місцевих бюджетів “Субвенція з місцевого бюджету державному бюджету на виконання програм соціально-економічного розвитку регіонів” на прикладі Тульчинської міської ради Вінницької області.
Результатом зустрічей є домовленість про співпрацю та організацію проведення зустрічей з вразливими категоріями населення. Також голова Городнянської міської ради Андрій Богдан та заступник голови Городнянської районної ради Микола Демченко висловили готовність до винесення питання про затвердження Програми безоплатної правової допомоги населенню на розгляд сесій відповідних рад наприкінці жовтня цього року .
300915 12Під час робочого виїзду в приміщенні Городнянської районної ради членами виїзного (мобільного) пункту консультування громадян було проведено особистий прийом громадян, на якому було прийнято мешканця Городнянського району, учасника бойових дій в зоні АТО, з питання оподаткування заробітної плати під час проходження ним військової служби в зоні АТО. Відвідувачу були залишені буклети «Що таке безоплатна вторинна правова допомога та як її отримати?» та “Пільги та гарантії для учасників антитерористичної операції”.