назад
19.11.15

Чернігівським місцевим центром проведено робочу зустріч з представником Управління Держпраці у Чернігівській області

191115 419 листопада 2015 року директором Чернігівського місцевого центру з надання БВПД Володимиром Бобруйком та начальником відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Чернігівського місцевого центру з надання БВПД Оленою Михайленко з метою налагодження співпраці проведено робочу зустріч з начальником відділу контролю за додержанням законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів Управління Держпраці у Чернігівській області Вікторією Луцишиною.

Управління Держпраці у Чернігівській області забезпечує реалізацію державної політики з питань нагляду та контролю за додержанням законодавства про працю, зайнятість населення тощо.
Під час робочої зустрічі було роз’яснено поняття безоплатної вторинної правової допомоги, зазначено хто має право та хто надає безоплатну вторинну правову допомогу, акцентовано увагу на порядок подання та порядок розгляду звернень про надання безоплатної вторинної правової допомоги.
Результатом зустрічі є домовленість з начальником відділу контролю за додержанням законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів Управління Держпраці у Чернігівській області Вікторією Луцишиною про співпрацю, участь у спільних заходах та попередня домовленість щодо направлення до Чернігівського місцевого центру з надання БВПД суб’єктів права на отримання безоплатної вторинної правової допомоги.
По завершенню робочої зустрічі для відвідувачів Управління Держпраці у Чернігівській області були залишені буклети «Що таке безоплатна вторинна правова допомога та як її отримати?».