назад
28.09.15

Четвертий київський місцевий центр провів зустріч із представниками Солом’янського районного центру зайнятості

4-й МЦ та Соломянський центр зайнятості 328 вересня 2015 року відбулася робоча зустріч представників Четвертого київського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги в особі директора центру Шемигона О.С. та працівника відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги та роботи з адвокатами Іванчик О.М. із Солом’янським районним центром зайнятості у м.Києві в особі директора центру Захарчук Л.М. та начальника відділу взаємодії з роботодавцями Мельник Н.А.

За результатами зустрічі були прийняті рішення по налагодженню процесу інформування соціально незахищених верств населення, які звертаються до Солом’янського районного центру зайнятості у м.Києві, щодо можливості надання їм безоплатної вторинної правової допомоги. Інформування відбуватиметься шляхом роздачі буклетів, розміщення доступної інформації про безоплатну правову допомогу на дошці оголошень Солом’янського районного центру зайнятості у м.Києві.

4-й МЦ та Соломянський центр зайнятості 2

Крім того, було досягнуто домовленості про участь спеціалістів Четвертого київського місцевого центру надання безоплатної вторинної правової допомоги у семінарах, круглих столах, конференціях, які проводитимуться Солом’янським районним центром зайнятості з метою інформування про можливість отримання безоплатної правової допомоги.

4-й МЦ та Соломянський центр зайнятості 1



 

Приєднуйтесь до офіційної сторінки Регіонального центру з надання БВПД у місті Києві у Facebook