назад
29.08.17

Community Policing. Робота щодо взаємодії поліції і громади триває

029 серпня в Управлінні патрульної поліції у м. Херсоні відбулася чергова робоча зустріч в рамках проекту: «Безпечне місто: об’єднуємо зусилля заради якісних змін у громаді». У заході взяли участь представники громадських організацій, засобів масової інформації, співробітники патрульної поліції та Головного управління Національної поліції в Херсонській області, депутати районних у м. Херсоні рад та активна громадськість. Регіональний центр, який також є учасником проекту, представляв менеджер з якості Максим Магда.

1

Під час робочої зустрічі було викладено короткий огляд результатів вивчення громадської думки щодо питань безпеки у м. Херсоні. На підставі цього учасники зустрічі долучились до визначення та обговорення найбільш пріоритетних безпекових напрямків. Зокрема, найбільш актуальними питаннями визнано небезпеку на дорогах і насильство в сім’ї (у тому числі необхідність створення кризового центру для його жертв). Завдяки конструктивній дискусії визначені напрямки подальшої роботи щодо вирішення цих проблем.

2 3

Також учасникам робочої зустрічі були презентовані вже розроблені і підготовлені комплексні алгоритми дій у небезпечних для життя та здоров’я ситуаціях, які поширені в місті, а також довідник із взаємодії поліції та громади Херсона.

5
4 6

Нагадаємо, що проект «Безпечне місто: об’єднуємо зусилля заради якісних змін у громаді» спрямований на розширення правової свідомості населення, підвищення рівня професіоналізму поліцейських, налагодження взаємодії органів місцевого самоврядування, поліції і громадськості, а також на створення передумов для формування безпечного середовища у нашому місті. 

7 8