назад
09.09.16

Дайджест заходів бюро правової допомоги Другого полтавського місцевого центру

dydg108 вересня 2016 року начальник відділу «Диканське бюро правової допомоги» Другого полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Олександр Олійник провів робочу зустріч з начальником Диканського районного відділу ДРАЦС ГТУЮ у Полтавській області Наталією Россохою, в ході якої обговорено шляхи можливого співробітництва та узгоджено проведення спільних заходів.

 

Олександр Олійник розповів про діяльність новоствореного бюро, його функції та цілі, а також повідомив інформацію про порядок отримання громадянами безоплатної вторинної правової допомоги.

В свою чергу, Наталія Россоха висловила зацікавленість у налагодженні співробітництва з Диканським бюро правової допомоги та запропонувала провести спільний семінар для секретарів місцевих рад району. Також домовилися про направлення до бюро громадян, яким необхідна правова допомога.

На інформаційному стенді відділу ДРАЦС розміщено оголошення з координатами бюро та забезпечено співробітників інформаційним матеріалом про діяльність системи безоплатної правової допомоги.

dydg208 вересня 2016 року відбулася робоча зустріч заступника начальника відділу «Машівське бюро правової допомоги» Максима Дворовенка та директора Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Машівського району Надії Ігнатенко.

В ході зустрічі обговорено питання надання громадянам, які обслуговуються в територіальному центрі, безоплатної правової допомоги.

Досягнуто домовленостей про організацію спільних заходів, спрямованих на підвищення рівня правової поінформованості громадян щодо захисту своїх прав, шляхом проведення круглих столів, зустрічей та участі в «мобільному соціальному офісі» з метою проведення прийому громадян в сільській місцевості.

Крім того, Максим Дворовенко детально розповів про види правової допомоги, які надає бюро, та категорії осіб, що можуть цією допомогою скористатися та наголосив на можливості надання адресної правової допомоги людям з обмеженими можливостями.