назад

День народження Івано-Франківська разом зі системою БПД

1У рамках святкування дня міста Івано-Франківська та IV Міжнародного мистецького фестивалю «Карпатський простір» 3 травня фахівці Івано-Франківського міського центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги  провели вуличне інформування.

2

З нагоди святкувань працівники Івано-Франківського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги проінформували мешканців та гостей міста про систему безоплатної правової допомоги, її функції та завдання.

3

Фахівці системи безоплатної правової допомоги розмовляли із мешканцями та гостями Івано-Франківська  про те, як важливо на сьогодні бути проінформованим про свої права та обов’язки, знати як їх реалізовувати та захищати.

4

Приємно зазначити, що багато громадян із власної ініціативи підходили до працівників центру з метою отримання правової консультації. Зокрема були наданні консультації щодо відшкодування матеріальної та моральної шкоди отриманої внаслідок дорожньо-транспортної пригоди, розірвання шлюбу, стягнення аліментів на утримання батьків, реєстрації фізичної особи-підприємця.

5

Також всіх бажаючих проінформовано про адресу центру та контактні номери телефонів. Працівники місцевого центру роздали мешканцям міста та гостям буклети системи БПД з правовою інформацією.


Нагадуємо, що Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Івано-Франківській області працює за адресою:

вул. Грюнвальдська, 8, м. Івано-Франківськ.

Телефон: (034) 255-61-13,

Е-mail:   office.frankivsk@legalaid.gov.ua.

Всеукраїнська гаряча лінія правової допомоги 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів у межах України)