назад

«День відкритих дверей» у Бердичівському місцевому центрі

13.05.2016 - den vidkrutuh dverey 212 травня у Бердичівському місцевому центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги відбувся «День відкритих дверей».

У стіни Центру завітали випускники Бердичівської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернат Житомирської обласної ради. Як зауважили учні, вони завітали до місцевого центру з чіткою метою: прояснити майбутні перспективи щодо звернення за безоплатною вторинною правовою допомогою та отримання адвоката від держави. На їхню думку, вже зараз потрібно потурбуватися та вирішити сімейні та житлові питання, а тому й виявили бажання завітати до Центру.

Насиченою та змістовною була розмова учнів із інтегратором місцевого центру Ольгою Сікорською. Вона провела екскурсію по території Центру, ознайомила з друкованою інформаційною продукцією.

Чіткий рівень подачі інформації настільки зацікавив учнів, що вони пообіцяли донести інформацію про роботу місцевого центру своїм друзям та товаришам. Запрошених гостей пригощали чаєм та солодощами, що додало тепла в атмосферу заходу.

Нагадуємо, що у 2016 році Бердичівський місцевий центр з надання БВПД ще не одноразово буде проводити «Дні відкритих дверей», під час проведення яких гості матимуть змогу поспілкуватися з фахівцями Центру та отримати відповіді на запитання.

13.05.2016 - den vidkrutuh dverey 3