назад

День відкритих дверей з переглядом документального кіно для першокурсників

Lviv den dverey“День відкритих дверей” для студентів першого курсу гуманітарних дисциплін та соціальної роботи Львівського державного університету безпеки життєдіяльності відбувся у Львівському місцевому центрі на День вишиванки, 16 травня.

Кінофільм “Майже святий” з колекції Міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA не залишив байдужими студентів: після показу документальної стрічки присутні активно ділилися враженнями, а також – уявленнями про значення дій кожної людини і вплив особистості на суспільство.

Також студенти спільно із заступницею директора Центру Христиною Гаталяк працювали над мотиваційною складовою: не будь байдужим. У нашому житті завжди є шанс для активних дій, хоча не кожна дія зумовить миттєві результати.

Детальну інформацію з питань отримання правової допомоги дізнавайтесь у Львівському місцевому центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги за адресою:

м. Львів, вул. Винниченка, 30; тел.(032) 255-65-71.

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області

Адреса: м. Львів, вул. Валова, 31, 4 поверх; тел./факс: (032)236-74-95.

Всеукраїнська гаряча лінія правової допомоги 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів у межах України).