назад

День вишиванки та роздача інформаційних листівок про бюро правової допомоги у вищих навчальних закладах Запорізької області

vishivanka

19 травня українці та прихильники нашої держави відзначають Всесвітній день вишиванки. За 10 років свого існування «День вишиванки» з ідеї студентської акції перетворився у справжнє свято, яке закликає зберегти споконвічні народні традиції створення та носіння етнічного вишитого українського одягу. Свято є самобутнім і самодостатнім, не прив’язане до жодного державного чи релігійного. Воно запрошує кожного свідомого громадянина одягнути вишиванку і в ній піти на роботу чи навчання. Така дія має глибокий контекст, адже йдеться про вираження своєї національної та громадської позиції, культурну освіченість та духовну свідомість.

 

У цей день у вищих навчальних закладах Запорізької області пройдуть масштабні заходи  інформаційної кампанії щодо проведення конкурсу з відбору керівників та заступників керівників бюро правової допомоги з роздачею студентам листівок із запрошенням брати участь у зазначеному конкурсі.

З метою реалізації доручення Міністра юстиції України від 29 квітня 2016 року № 6-32/14 щодо проведення інформаційної кампанії про проведення конкурсу з відбору кандидатів на посади керівників бюро правової допомоги, задля широкого інформування та залучення до участі в конкурсі кваліфікованих та вмотивованих на роботу у сфері надання безоплатної правової допомоги кандидатів працівники Регіонального та місцевих центрів з надання БВПД спільно з працівниками Головного територіального управління юстиції у Запорізькій області проведуть інформаційні заходи.

Розповсюдження листівок відбудеться у 6 ВНЗ запорізького регіону, в яких готують майбутніх юристів. Зокрема у Запорізькому національному технічному університеті, ДВНЗ «Запорізький національний університет» Міністерства освіти і науки України, Класичному приватному університеті, Бердянському державному педагогічному університеті, ТОВ «Бердянський університет менеджменту і бізнесу», Мелітопольському інституті державного і муніципального управління Класичного приватного університету.

 

Нагадуемо, що наразі триває конкурс з відбору кандидатів на посади начальників та/або заступників начальників бюро правової допомоги. Випускники ВНЗ, які мають юридичну освіту не нижче першого (бакалаврського) рівня вищої освіти можуть прийняти участь у конкурсі.

Дізнатися більше про вимоги до претендентів, строки проведення, умови участі в конкурсі та заповнити заявку на участь у ньому можна на веб-сайті: www.legalaid-jobs.in.ua

 

Відповіді на питання стосовно проходження заявок можна отримати, звернувшись до рубрики «Технічна підтримка» http://legalaid-jobs.in.ua/?page_id=23