назад

ANONSВПЕРШЕ до Дня захисту дітей з ініціативи Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області організовано правопросвітницьку акцію «День захисту прав дітей».

В межах акції, упродовж 31 травня – 1 червня 2017 року відбудуться круглі столи, інформаційні сесії, вікторини, воркшопи та квести на тему захисту прав дітей, а також буде підготовлено низку інформаційних матеріалів про механізми захисту прав дітей.

31 травня 2017 року з 10.00 до 12.00 год. – круглий стіл за участі Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області, Львівських місцевих центрів з надання БВПД та представників обласних та міських структур з питань  освіти, сім’ї, дітей та молоді:

  • служби у справах дітей Львівської обласної державної адміністрації.
  • департаменту освіти і науки Львівської облдержадміністрації.
  • департаменту соціального захисту населення Львівської обласної державної адміністрації.
  • управління соціального захисту Департаменту гуманітарної політики ЛМР.
  • Львівського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
  • Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
  • Головного управління Державної міграційної служби у Львівській області.
  • сектору ювенальної превенції УПД ГУ НП у Львівській області та інші. 

Круглий стіл відбудеться у приміщенні малої сесійної зали Львівської обласної ради за адресою: м. Львів, вул. В. Винниченка, 16.

Круглі столи на тему забезпечення правових можливостей дітей також будуть проведені місцевими центрами з надання БВПД спільно з партнерами у містах: Стрий, Дрогобич, Миколаїв, Сколе, Жидачів, Броди, Кам’янка-Бузька, Самбір та інших.

Крім цього, правопросвітницькі заходи відбудуться у Буську, Золочеві, Радехові, Бродах, Мостиськах, Турці, Старому Самборі, Рава-Руській, Городку, Новому Роздолі, Червонограді, Соснівці, Сокалі та інших містах.

Детальніша інформація про заходи на сторінках Фейсбуку місцевих центрів, сайтах органів влади та місцевого самоврядування, а також в  медіаресурсах партнерів системи БВПД, у т. ч. засобах масової інформації.

Запрошуємо всіх небайдужих! Контактна особа від Регіонального центру – начальник відділу організаційної роботи, юридичного забезпечення діяльності та персоналу – Орест Шот     (2 36 71 73, 067 704 75 94).