назад
07.11.16

Депутатів Липоводолинської селищної ради поінформовано про систему безоплатної правової допомоги

KoM 2016 11 07 L Dolyna 13 листопада 2016 року о 14.00 за головування Сергія Ніщети  відбулося друге пленарне засідання V-ї сесії Липоводолинської селищної ради 7-го скликання.

На сесії були присутні депутати селищної ради, начальник відділу «Липоводолинське бюро правової допомоги» Конотопського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Наталія Пилипенко, керівники установ та організацій.

На сесії розглядалися питання соціально-економічного розвитку селища, соціального забезпечення жителів Липової Долини, фінансові питання та інше.

Окремо було розглянуто питання надання безоплатної первинної та вторинної правової допомоги жителям селища. Начальник  відділу  розповіла присутнім про механізм надання безоплатної первинної та вторинної правової допомоги; про категорії осіб, які мають право на безоплатну вторинну допомогу; правові послуги, які надає бюро; умови надання  або відмови в наданні безоплатної вторинної правової допомоги.

KoM 2016 11 07 L Dolyna 2

 

Наталія Пилипенко також поінформувала учасників сесії про кількість зареєстрованих звернень громадян та категорії питань з якими звертаються жителі Липоводолинщини до працівників бюро.

Всі місцеві депутати отримали інформаційні матеріали «Що таке безоплатна правова допомога» та візитівки Липоводолинського  бюро правової допомоги з контактами та розкладом роботи. 

Довідково: Станом на 04.11.2016 зареєстровано 105 звернень громадян Липової Долини та району до бюро правової допомоги з різних питань.

Липоводолинське бюро правової допомоги знаходиться за адресою: смт Липова Долина, вул. Полтавська, 17.

Тел: (05452) 5-15-37; 5-16-33

E-mail: lypovodolynske@legalaid.sm.ua

Єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги України 0 800 213 103.