назад

Депутати Локачинської районної ради підтримали Програму безоплатної правової допомоги

Локачі 24.12.2015 224 грудня 2015 року директор Володимир-Волинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Наталія Смолярчук взяла участь у позачерговій сесії Локачинської районної ради. У своєму виступі вона обґрунтувала проект Програми безоплатної правової допомоги населенню Локачинського району на 2016–2017 роки.

Враховуючи висновки постійних комісій районної ради, депутати одноголосно підтримали проект та затвердили запропоновану Програму. Водночас відбулося підписання меморандуму про співпрацю між місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги, районною радою та районною державною адміністрацією.

Після сесійного засідання Наталія Смолярчук та Степан Слащук, з метою організації роботи постійних мобільних пунктів консультування, відвідали районну бібліотеку для дорослих, де функціонує громадська приймальня та центр з надання дистанційної безоплатної первинної правової допомоги.

У рамках візиту до Локачинського району відбулися робочі зустрічі, на яких обговорили питання співпраці з керівниками Локачинського районного відділу ГУНП у Волинькій області, районного управління юстиції, районного центру зайнятості, Горохівсько-Локачинського об’єднаного районного військового комісаріату, а також з селищним головою Богданом Іусом.

Локачі 24.12.2015 2

Локачі 24.12.2015 1

Локачі 24.12.2015 4

Локачі 24.12.2015 3