назад
25.04.16

Деражнянських юристів запросили до участі у конкурсному відборі кандидатур на посади керівників бюро правової допомоги

IMG 2131     Про реформи, що нині відбуваються у галузі юстиції, зокрема про створення бюро правової допомоги замість районних управлінь юстиції, порядок і умови проведення відкритого конкурсу з відбору кандидатур на посади керівників бюро правової допомоги та вимоги до кандидатів говорили у Деражні.

     22 квітня директор Хмельницького місцевого центру з надання БВПД Григорій Гоцький та начальник відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Ірина Ярусевич відвідали Деражнянський район, де провели зустріч-інформування з юристами, які перебувають на обліку в центрі зайнятості, працівниками районного управління юстиції та юристами, які працюють в апараті районної державної адміністрації і районної ради.

     Під час зустрічі Григорій Гоцький розповів про реформи, що нині відбуваються у галузі юстиції, зокрема про створення бюро правової допомоги замість районних управлінь юстиції. Керівник центру ознайомив учасників зустрічі із порядком та умовами проведення відкритого конкурсу з відбору кандидатур на посади керівників бюро правової допомоги та вимогами до кандидатів.

     Крім тогоГригорій Гоцький зустрівся із заступником голови Деражнянської районної державної адміністрації Олегом Пилипчуком та головою Деражнянської районної ради Віталієм Сідлецьким. З посадовцями говорили прошляхи співпраці органів влади району та Хмельницького місцевого центру з надання БВПД задля покращення якості надання первинної та вторинної правової допомоги мешканцям району, а також про необхідність системного поширення інформації щодо можливості безоплатно скористатися послугами адвоката серед осіб вразливих категорій.

     Того ж дня Ірина Ярусевич, начальник відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги, провела прийом громадян у приміщенні Деражнянського центру надання адміністративних послуг. За консультацією звернулося двоє мешканців Деражні.

{gallery}img/novyny/2016/04_Kviten/25_1{/gallery}