назад

Державні виконавці проводять прийоми громадян на базі Другого одеського місцевого центру з надання БВПД

derzavni vikonavci 14, 21 жовтня та 9 грудня 2016 року у приміщенні Другого місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги за адресою: вул. Коблевська, 40 проводяться особисті прийоми громадян державними виконавцями.

Так, 4 жовтня 2016 року старшим державним виконавцем відділу примусового виконання рішень Управління державної виконавчої служби м. Одеса Головного територіального управління юстиції в Одеській області Долинським М.М. проведено особистий прийом клієнта Центру, що потребувала правової консультації з питання порядку виконання рішення суду немайнового характеру, а саме: звільнення земельної ділянки шляхом знесення самочинних споруд, в яких проживає малолітня дитина.

Під час прийому клієнт Центру отримала від державного виконавця детальне роз’яснення про порядок та спосіб виконання рішень суду, які зобов’язують боржника вчинити певні дії відповідно до ЗУ “Про виконавче провадження”.

Представник державної виконавчої служби пояснив клієнтці, що проживання в самочинно збудованій споруді малолітньої дитини унеможливлює знесення цієї споруди, та рекомендував звернутися до суду з питання роз’яснення порядку виконання рішення суду за наявності обставин, що ускладнюються його виконання.

derzavni vikonavci