назад

Діти Біляївського дитячого притулку “Надія” отримали роз’яснення на тему «Булінг»

teplodar ivanov 205 грудня 2018 року представники Біляївського та Теплодарського бюро правової допомоги разом з працівниками Одеської юстиції взяли участь у заході для дітей Біляївського районного дитячого притулку “Надія” на тему «Стоп Булінг».

Діти дізнались, що таке булінг, які його види існують, як запобігати проявам булінгу, що робити коли ви стали свідком булінгу. Також з дітьми проведена гра, в ході якої змодельовані зміни поведінки дитини-агресора.

Учням розповіли, якщо вони стали свідками булінгу потрібно:

  • втрутитися і припинити цькування;
  • зайняти нейтральну позицію у суперечці;
  • запропонувати сторонам конфлікту самостійно його вирішити;
  • повідомити керівництво навчального закладу про ситуацію, що склалася і вимагати вжити заходів щодо припинення цькування.

Представники бюро правової допомоги надали учасникам інформацію про бюро та вручили інформаційні буклети усім охочим.

teplodar ivanov 2

teplodar ivanov 3

Цього дня перший заступник начальника Головного територіального управління юстиції в Одеській області Віктор Івановський провів прийом громадян у Теплодарському бюро правової допомоги.

Громадяни отримали роз’яснення та консультації з питань стягнення кредитної заборгованості з внутрішньо переміщених осіб, зняття арешту з банківських рахунків та правила в’їзду до тимчасово неконтрольованої території України Донецької та Луганської областей з дітьми.

teplodar ivanov 1

До Біляївського бюро правової допомоги можна звернутися за адресою: м. Біляївка, вул. Кіпенка, 6. Телефон: (04852) 2-12-22.

Теплодарське бюро правової допомоги розміщується за адресою: м. Теплодар, вул. Польова, 3, каб. 7. Телефон: (048) 709-26-71.