назад

Для людей з обмеженими фізичними можливостями працював мобільний пункт консультування

2a

На базі Рівненського обласного центру професійної реабілітації інвалідів, що знаходиться в с. Олександрія Рівненського району, розпочав свою роботу мобільний пункт консультування.

Фахівець Рівненського місцевого центру Ольга Мазурець ознайомила громадян із обмеженими фізичними можливостями з діяльністю Рівненського МЦ з надання БВПД, поінформувала про порядок подання та розгляду звернень людям із інвалідністю для представництва інтересів у суді у цивільних та адміністративних справах. 

Практикуючий адвокат, яка співпрацює із місцевим центром, Мирослава Кисельова допомогла з’ясувати присутнім юридичні питання, що стосувалися оформлення спадщини, соціальних пільг, пенсійного забезпечення, оформлення договору дарування, приватизації земельної ділянки.

3

Після завершення заходу із керівництвом установи узгоджено графік роботи мобільного пункту консультування у подальшому, адже до Рівненського обласного центру професійної реабілітації інвалідів кожного місяця приїздять нові підопічні з усієї області. Окрім того, обговорено питання у наданні правниками Рівненського місцевого центру скайп-консультацій для людей із обмеженими фізичними можливостями у разі виникнення нагальних юридичних питань та з’ясовано технічні моменти у його організації.

1

Довідково. До Рівненського місцевого центру для отримання безоплатної правової допомоги можуть звертатися жителі міста Рівне, Острога, Рівненського, Здолбунівськго, Гощанського, Костопільського, Острозького, Корецького та інших районів Рівненської області. Центр знаходиться за адресою м. Рівне, вул. Кавказька, 7, тел. (0362) 26-08-40, (097) 313-20-44.