назад
01.12.17

До Чернігівського місцевого центру завітали колеги із міста Суми

IMG 20171130 171329 редагована min29 – 30 листопада 2017 року у Чернігівському місцевому центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги відбулась зустріч з представниками Сумського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

У складі робочої групи були заступник директора Сумського МЦ Наталія Шестерніна, начальник відділу організації надання БВПД та роботи з адвокатами Андрій Качанов та начальник відділу правопросвітництва та взаємодії з суб’єктами надання БВПД Олена Бондар.

Метою зустрічі був обмін досвідом та покращення якості надання правових послуг обома центрами, підвищення кваліфікації працівників.

В ході зустрічі, працівники обговорили питання пов’язані з видачою доручень та завантаженість по району.

Не залишили і поза увагою питання ведення документації, заповнення реєстраційних карток клієнтів, порядок надання правової інформації та консультації, забезпечення доступу до електронних сервісів Міністерства юстиції України.

Також в ході розмови, присутні обговорили проблемні питання, які виникають під час надання безоплатної первинної та вторинної правової допомоги, проаналізували ідеї для покращення якості надання правових послуг.

В ході зустрічі, неабияку увагу працівники системи БВПД зосередили на результатах роботи виїзних консультативних пунктів, взаємодії місцевих центрів з органами виконавчої влади та місцевого самоврядування, громадськими організаціями, засобами масової інформації.

Колеги поділилися досвідом представництва інтересів клієнтів у судах, заповненням звітної документації адвокатів із надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Працівники Чернігівського та Сумського місцевих центрів розповіли про типові питання, з якими звертаються громадяни для отримання правової допомоги. Неабияку увагу присутні звернули на статистичні дані щодо кращих практик адвокатів.

По завершенню зустрічі працівники обох центрів вирішили, що отримана інформація, яку здобули під час зустрічі, стане у нагоді під час планування роботи на 2018 рік.

За правовою допомогою звертайтесь до Чернігівського місцевого центру з надання БВПД за адресою: м. Чернігів, пр-т Миру, буд. 49-а, тел: (0462) 77-51-68.
Єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги 0 800 213 103