назад
04.04.16

До м. Ульяновки з робочим візитом завітали працівники Голованівського МЦ

gol31 березня 2016 року колектив  Голованівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги з робочим візитом відвідав Територіальний центр соціального обслуговування Ульяновського району.

Під час візиту було  підписано меморандум про співпрацю, проведено ряд робочих зустрічей з начальником відділу освіти Ульяновської РДА Луценком В.Б., завідуючим Ульяновським районним сектором Державної міграційної служби в Кіровоградській області Гончаруком М. М., військовим комісаром Ульяновського військового комісаріату Марущаком Д.А., головою громадської організації «Спілка ветеранів АТО Ульяновського району» Кіяшком В. В., забезпечено роботу мобільного консультаційного пункту та проведено вуличне інформування населення.

Також працівники Голованівського МЦ з НБВПД  взяли участь у роботі сесії Ульяновської міської ради, на якій  розповіли про систему безоплатної вторинної правової допомоги та її переваги, зазначили, які категорії осіб мають право на отримання такої допомоги, детально розповіли про порядок звернення та надання безоплатної вторинної правової допомоги та розповсюдили інформаційні буклети.


P3060641 1


P3060645


P3060648 1