назад
03.11.17

До Регіонального центру з надання БВПД у Вінницькій області завітали колеги з Житомирщини та Одеси

02 11 2017 2 1

2 листопада фахівці системи безоплатної правової допомоги різних областей провели разом робочий день. З метою обміну досвідом та налагодження ефективної взаємодії була проведена презентація, робоча нарада та знайомство з організацією роботи у відділах Регіонального центру.

Фахівці Регіональних центрів з надання БВПД у Вінницькій та Житомирській областях весь день спільно працювали, щоб встигнути обмінятися досвідом роботи та поділитися своїми напрацюваннями.

Спеціалісти відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги обговорили порядок проведення взаємозвірки з правоохоронними органами щодо кількості затриманих осіб та часу повідомлення Регіонального центру про відповідні затримання.

02 11 2017 2 2

Головний спеціаліст відділу моніторингу діяльності місцевих центрів Анастасія Семенюк поділилася з колегами порядком проведення виїзних перевірок. Обговорили, що саме враховується при розроблені графіку виїздів, формуванні моніторингових груп та на що слід звертати особливу увагу при перевірці.

02 11 2017 2 3

У відділі забезпечення якості правової допомоги та підвищення кваліфікації адвокатів порівнювали співпрацю адвокатів з центрами, результати моніторингів роботи адвокатів у судах та проведення інтерв’ювань клієнтів.

Головний бухгалтер Регіонального центру Житомира Ольга Березовська спільно з головним бухгалтером Тетяною Тодосійчук та відділом фінансів, контактно-договірної роботи та бухгалтерського обліку Регіонального центру Вінницької області провела плідний робочий день. Головною темою стало обговорення бухгалтерського обліку бюджетних установ.

02 11 2017 2 4

В кінці робочого дня Анастасія Семенюк провела колегам маленьку екскурсію містом, що стало приємним бонусом в кінці насиченого робочого дня.

02 11 2017 2 5

З самого ранку представники Регіональних центрів, управління «Одеська міжрегіональна ресурсно-комунікаційна платформа» Координаційного центру з надання правової допомоги, органів місцевого самоврядування та громадських організацій Вінниччини і Житомирщини обмінюватися досвітом та презентували свої досягнення на заході: «Як органи місцевого самоврядування і держава можуть відповісти на правові потреби громад?». Детальніше: http://vinnytsya.legalaid.gov.ua/ua/pres-tsentr/novyny/yak-orhany-mistsevoho-samovriaduvannia-i-derzhava-mozhut-vidpovisty-na-pravovi-potreby-hromad-prezentatsiia-u-vinnytsi.

У кінці робочого дня, фахівці Регіонального центру з надання БВПД у Вінницькій області, Вінницького місцевого центру та управління «Одеська міжрегіональна ресурсно-комунікаційна платформа» на робочій зустрічі проаналізували проведений захід та обмінялися думками щодо подальшої співпраці.

02 11 2017 2 6

Загалом, такі візити колег з інших областей є гарною можливістю показати свою роботу та перейняти позитивний досвід в реалізації однієї спільно мети.

Єдиний всеукраїнський телефонний номер 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно у межах України зі стаціонарних та мобільних телефонів).

 


banner facebook 330x106