назад

До Рибців завітав «Мобільний соціальний офіс»

20102016rybzi

21 жовтня 2016 року головний спеціаліст відділу правової інформації та консультацій Другого полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Анастасія Гречка разом з фахівцями Територіального центру соціального обслуговування виконкому Київської районної в м. Полтаві ради взяла участь у роботі «мобільного соціального офісу» на території с. Рибці.

Мешканці територіальної громади отримали консультації щодо порядку звернення до органів соціального захисту населення з приводу отримання субсидії. Також громадян поінформовано про послуги, які надаються Другим полтавським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

У подальшому «мобільний соціальний офіс» продовжуватиме роботу в межах Київського району м. Полтави.Реалізувати своє право на безоплатну правову допомогу громадяни можуть звернувшись до Другого полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної допомоги за адресою: м. Полтава, вул. Європейська (Фрунзе), 37/40, тел.: 56-02-88, 0-800-213-103 (гаряча лінія, безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів)