назад

21, 25 та 27 грудня 2017 року з 12.00 год до 14.00 год Радою адвокатів Івано-Франківської області разом з Регіональним центром з надання БВПД будуть проведені практикуми з оцінки якості надання адвокатами безоплатної правової допомоги.

До уваги адвокатів будуть представлені Стандарти з надання безоплатної правової допомоги в цивільному та адміністративному процесах. Участь в практикумі можуть прийняти всі бажаючі адвокати, в тому числі і які не мають укладених контрактів з центрами БПД. Метою створення Стандартів якості надання адвокатами безоплатної правової допомоги є як підвищення якості надання правової допомоги так і сприяння захисту професійних прав адвокатів, що повинно зацікавити всіх учасників. Учасники заходу отримають сертифікати про підвищення кваліфікації. Місцем проведення практикумів є м. Івано-Франківськ. Детальну інформацію щодо місця проведення буде повідомлено додатково на сайті Ради адвокатів Івано-Франківської області.

Для учасників буде організована кава/пауза. Просимо адвокатів, які бажають прийняти участь в практикумах, надіслати повідомлення до 15 грудня 2017 року на електронну адресу адвоката/тренера Л. Желізняк (l.zheliznyak@gmail.com), де вказати ПІБ, № свідоцтва адвоката, коли і ким видане, дату участі в практикумі .