назад
13.10.17

До Вінниці завітали колеги з Регіонального центру з надання БВПД у Хмельницькій області

12 10 2017 1З 11 по 13 жовтня фахівці системи безоплатної правової допомоги різних областей провели разом три робочих дні. З метою обміну досвідом та налагодження ефективної взаємодії були проведені круглий стіл, робоча нарада, знайомство з організацією роботи у відділах Регіонального центру та екскурсія до Вінницького місцевого центру з надання БВПД.

У перший день директор Регіонального центру з надання БВПД у Хмельницькій області Наталія Стьопіна та начальник відділу організаційної роботи, юридичного забезпечення діяльності та персоналу Ольга Чорна були запрошені на круглий стіл «Актуальні питання застосування стандартів у системі безоплатної правової допомоги». Активна дискусія захопила усіх учасників заходу: адвокатів, представників правоохоронної і судової  системи, фахівців Координаційного, Регіонального та місцевих центрів.

12 10 2017 2

Другий день розпочався з робочої наради директора Регіонального центру з надання БВПД у Вінницькій області Марини Лукіянової, Наталії Стьопіної, директора Вінницького місцевого центру – Лариси Пікановської та колективу центру. Поділились досвідом із шляхів налагодження співпраці центрів з іншими державними структурами та організаціями. Також, піднімали питання механізму залучення перекладачів та сурдоперекладачів під час надання безоплатної первинної та вторинної правової допомоги.

12 10 2017 1

У другій половині дня колеги з Хмельницька відвідали Вінницький місцевий центр з надання БВПД. Після екскурсії та знайомства з колективом, Лариса Пікановська розповіла про позитивний досвід вдосконалення діяльності центру. Зокрема, згадала про створену Комісію з оцінювання, забезпечення якості, повноти й своєчасності надання первинної та вторинної правової допомоги, засідання якої відбулося у вересні цього року.

12 10 2017 3

В останній день робочого візиту вся увага була приділена порядку організації внутрішньої роботи відділів Регіонального центру. Головний спеціаліст Лілія Галайчук спільно з Ольгою Чорною обмінювалися власними напрацюваннями у діяльності відділу організаційної роботи, юридичного забезпечення діяльності та персоналу.

12 10 2017 4

Загалом, такі візити колег з інших областей є гарною можливістю показати свою роботу та перейняти позитивний досвід в реалізації однієї спільно мети.

Довідково:

Регіональний центр з надання БВПД у Вінницькій області розташований за адресою: м. Вінниця, вул. Пирогова, 82;

Вінницький місцевий центр з надання БВПД – м. Вінниця, вул. Порика 29;

Регіональний центр з надання БВПД у Хмельницькій області – м. Хмельницький, вул. Свободи, 70, офіс 222.

Єдиний всеукраїнський телефонний номер 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно у межах України зі стаціонарних та мобільних телефонів).


banner facebook 330x106