назад
31.01.19

Долучайтеся до ініціативи з підвищення якості надання БПД

Зважаючи на те, що забезпечення безоплатної вторинної правової допомоги є пріоритетом діяльності системи БПД, Координаційним центром з надання правової допомоги (далі – Координаційний центр) разом з Національною асоціацією адвокатів України, Українською Гельсінською спілкою з прав людини, Харківською правозахисною групою та Українською фундацією правової допомоги започатковано експертно-правовий аналіз кримінальних проваджень, у яких надається безоплатна правова допомога.

Створення цього механізму покликане забезпечити надання ефективної та кваліфікованої правової допомоги вразливим категоріям населення.

Для ефективного впровадження нових механізмів забезпечення якості Координаційний центр пропонує керівникам адвокатських об’єднань/бюро, адвокатам долучитись до удосконалення процесів забезпечення якості правової допомоги.

Запроваджуючи передові ініціативи, нам украй важливо сформувати спільне бачення критеріїв оцінки, формування методів та підходів такого аналізу, а також опиратись на ваші підтримку і допомогу.

Зі свого боку Координаційний центр, спираючись на можливості мережі правових клубів «Pravokator» та системи надання правової допомоги, сприятиме адвокатам, які співпрацюють із системою БПД, у реалізації свого творчого потенціалу та професійного розвитку.

Долучитись до ініціативи ви можете заповнивши гугл-форму за посиланням https://bit.ly/2RXmtS0.