назад
06.04.16

Допомога дітям, які перебувають у складних життєвих обставинах

06 квітня 2016 року працівниками Броварського МЦ проведено робочу зустріч з директором дитячого соціально-реабілітаційного центру “Сонячне світло” Кульбабою А.В., в с.Требухів, Броварського району.

Головна мета зустрічі – розширення доступу до безоплатної правової допомоги для дітей-сиріт; дітей, позбавлених батьківського піклування; дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах; дітей, які постраждали внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів. Оскільки основним завданням соціально-реабілітаційного центру є забезпечення всебічної допомоги та підтримки, спрямованої на поліпшення становища дітей групи ризику в нашому суспільстві,- то сторонами обговорені питання взаємодії та надання таким дітям безоплатної правової допомоги за потребою такої допомоги.

В ході зустрічі сторони досягли домовленості про розташування в дитячому центрі мобільного пункту консультування та подальшу взаємодію і співпрацю з метою захисту прав дітей.

Директор дитячого центру звернула увагу, що зараз декілька дітей потребують такої допомоги, а саме на судове вирішення питання прийняття спадщини на житловий будинок та надання правової допомоги у вирішенні питання стягнення аліментів. В.о.директора Броварського МЦ Березинець В.В. та головний спеціаліст Лиско К.М. запевнили Кульбабу А.В. про надання дітям такої правової допомоги.