назад

Допомога одному – сприяння комплексному вирішенню проблем

IMG 20171205 084432До відділу “Михайлівське бюро правової допомоги” Мелітопольського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги звернувся мешканець смт. Пришиб за захистом своїх законних прав та інтересів. Під час розмови з клієнтом начальник бюро Юлія Гуменюк з’ясувала, що громадянин звертався до Михайлівського РЕМ  ВАТ «Запоріжжяобленерго» щодо можливості збільшення потужності електропостачання в його окремій квартирі багатоквартирного житлового будинку.

       За словами клієнта, співробітники РЕМу порадили отримати дозвіл на вчинення даної дії від органів місцевого самоврядування. Детально вивчивши надані клієнтом документи, начальник бюро прийняла рішення щодо проведення переговорів з усіма сторонами даної справи. Виявилося, що ні електропередавальна організація, ні Пришибська селищна рада жодних заперечень щодо збільшення потужності не мають. Однак, існують певні технічні нюанси, недотримання яких унеможливлює зазначену дію.

       5 грудня 2017 Юлія Гуменюк з метою вирішення саме цієї проблеми та створення умов для комплексного вирішення проблем підключення до електромережі мешканців смт. Пришиб організувала зустріч з головою Пришибської селищної ради Віталієм Величко, в ході якої досягнуто компромісу щодо проведення вказаних робіт із залученням Михайлівського РЕМ.

       На сьогоднішній день всі необхідні документи щодо збільшення потужності електропостачання в квартирі клієнта належним чином оформлені та надані електропередавальній організації для подальшого вчинення технічних дій. Таким чином, шляхом комунікації з відповідними установами району Михайлівським бюро правової допомоги було створено прецедент та підґрунтя для більш зручного вирішення подібних проблем в майбутньому.

  • Михайлівське бюро правової допомоги знаходиться за адресою: Запорізька область, смт. Михайлівка, вул. Святопокровська 4а. Телефон: (06132) 2-07-33
  • Мелітопольський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги знаходиться за адресою: Запорізька область, м. Мелітополь, вул. Вакуленчука 99. Телефони: (0619) 43-00-58; (0619) 43-00-59; 096-523-98-55