назад
21.12.16

Допомога та підтримка учасників АТО

21122016seminarychasnikiATO1

21 грудня 2016 року було проведено інформаційний семінар в Козельщинському районному центрі зайнятості, метою якого стала інформаційна та психологічна підтримка учасників АТО. Захід проведено в.о. начальника відділу Козельщинське бюро правової допомоги Аліною Литовченко спільно з начальником відділення обліку сержантів, солдатом запасу Козельщинського районного військового комісаріату майором Володимиром Круком та фахівцем з профорієнтації Вікторією Мартиненко.

Під час семінару колишні воїни дізнались, що таке безоплатна правова допомога, хто має право на отримання такої послуги, куди звертатись для отримання вказаної допомоги, а також докладно довідались про пільги учасникам АТО та членам їх сімей,про що розповіла Аліна Литовченков.о. начальника Козельщинського бюро правової допомоги.

Майор Володимир Крук – начальник відділення обліку сержантів, солдат запасу Козельщинського районного військового комісаріату, поінформував щодо можливості проходження служби за контрактом, як одного із варіантів працевлаштування.21122016seminarychasnikiATO7

Фахівець з профорієнтації Вікторія Мартиненко розповіла про шляхи здобуття нової професії за сприянням служби зайнятості, про навчальні заклади регіону, про наявні вакансії на ринку праці, про методи самостійного пошуку роботи, про підготовку та проведення співбесіди з роботодавцем тощо.