назад

Допомога учасникам бойових дій – одне з приоритетних направлень роботи центрів безоплатної вторинної правової допомоги

KyznecovaАнна Кузнецова за дорученням Першого запорізького місцевого центру № МЦ1-660 від 10.08.2017 надавала безоплатну вторинну правову допомогу учаснику бойових дій, який, перебуваючи в зоні проведення Антитерористичної операції, отримавши травми та інші захворювання.

       Чоловік безуспішно намагався довести місцевим чиновникам, що його захворювання пов’язані з проходженням військової служби. Даний факт необхідно було встановити для отримання ним статусу інваліда війни.  

       Адвокат в ході підготовки позовної заяви підготовила та направила ряд адвокатських запитів до медичних закладів, де учасник бойових дій отримував медичну допомогу. Також з військкомату було отримано медичні документи, складені за результатами проходження комісії під час призову на військову службу.

       Копії медичної документації учасника АТО, получені за запитом адвоката,  передано до Військово-лікарської комісії, на підставі яких чоловіку встановлено інвалідність, пов’язану з проходженням військової служби. Таким чином, завдяки професійним діям адвокат Анни Кузнецової, питання вдалося вирішити без звернення до суду.

За безоплатною правовою допомогою, юридичними консультаціями та роз’ясненнями законодавства звертайтеся:

Перший запорізький місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги

  • адреса: м. Запоріжжя, пр. Соборний, 77, 2-й поверх,
  • телефони: (061) 764-60-77,
  • електронна пошта:  zaporizhya1.zaporizhya@legalaid.zp.ua