назад

yourimage19 травня 2017 року директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області Ігор Микитин та начальник відділу забезпечення якості правової допомоги та підвищення кваліфікації її надавачів Наталія Мелян в межах проведення інформаційно-консультативної сесії «Безоплатна правова допомога – соціально-правова ініціатива держави» відвідали Личаківську  виправну колонію ЛВК № 30.

Заступник начальника Установи Петро Павлусь ознайомив працівників Центру з структурою, режимом роботи установи та дав можливість громадянам, які відбувають покарання, отримати інформацію щодо надання безоплатної вторинної правової допомоги засудженим.

На особистому прийомі, який провели Ігор Микитин, Наталія Мелян та Петро Павлусь четверо громадян отримали первинну правову допомогу та роз’яснення, внаслідок яких центром планується трьом засудженим надати для захисту адвокатів, які надають БВПД за контрактом. Питання стосувалися нарахування пенсії, відновлення термінів касації, банкової позички та участі у касаційному засіданні.