назад
18.07.14

Другий каскадний тренінг для адвокатів Запорізької області

16-17.07.2014 Zaporizhia16-17 липня 2014 року у Запоріжжі відбувся дводенний каскадний тренінг на тему: «Дії захисника щодо застосування заходів забезпечення кримінального провадження, оскарження рішень, дій або бездіяльності слідчого, прокурора та слідчого судді, перегляду судових рішень» для адвокатів області, які надають безоплатну вторинну правову допомогу.

Тренінг став черговим у серії з понад 40 каскадних тренінгів, які проходять протягом червня-липня 2014 року по всій Україні для адвокатів, залучених у 2014 році до надання безоплатної вторинної правової допомоги на постійній основі. Участь у заході взяли 30 адвокатів із Запорізької області. Навчання провели адвокати-тренери Олена Дємєнєва і Тарас Дригайло.

У ході тренінгу обговорювались три блоки питань:

– дії захисника щодо застосування заходів забезпечення кримінального провадження,

– дії захисника щодо оскарження рішень, дій або бездіяльності слідчого, прокурора та слідчого судді,

– та дії захисника щодо перегляду судових рішень.

Каскадний тренінг організовано Координаційним центром та Запорізьким обласним центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги спільно з Українською фундацією правової допомоги у рамках проекту «Посилення спроможності адвокатів до якісного надання безоплатної правової допомоги завдяки проведенню навчальних заходів» за підтримки Міжнародного фонду «Відродження».

З програмою тренінгу можна ознайомитись тут.

Каскадні тренінги – навчальні заходи для адвокатів системи БПД, що проводяться одночасно у всіх регіонах адвокатами-тренерами за визначеною тематикою. Основною метою проведення каскадних тренінгів є підвищення кваліфікації адвокатів, залучених до надання безоплатної вторинної правової допомоги на постійній основі. За підсумками каскадних тренінгів учасники, що прослухають повну програму, отримують сертифікати.

Приєднуйтесь до сторінок Координаційного центру з надання правової допомоги у соціальних мережах:

Facebook Facebook  YouTube YouTube  Google Google+