назад
18.05.16

Другий київський місцевий центр провів майстер-клас з алгоритму дій при ДТП

2MC DTP pr

Другий київський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги разом зі своїми партнерами, громадською організацією «Мотохелп» провели майстер-клас на тему «БВПД за безпеку дорожнього руху. Алгоритм дій при ДТП».

 

У заході, що відбувся в рамках проекту «Підвищення правової обізнаності та захист прав двоколісних на дорозі», який реалізується ГО «Мотохелп» за підтримки Проекту «Доступна та якісна правова допомога в Україні» (фінансується урядом Канади) та Програмної ініціативи «Права людини та правосуддя» Міжнародного фонду «Відродження», взяли участь понад 60 учасників: водії, пішоходи, велосипедисти. Крім безпосередніх учасників дорожнього руху майстер-клас відвідали і волонтери громадських організацій, які допомагають у забезпеченні безпеки дорожнього руху.

Майстер-клас директор Другого київського місцевого центру Богдан Кушнір почав з розповіді про систему БПД, Закон України «Про безоплатну правову допомогу» та про центри з надання такої допомоги. Також він розказав про основні дії під час оформлення ДТП, розповсюджені помилки у складанні протоколів та нагадав про необхідність дотримання правил дорожнього руху.

2MC DTP 12MC DTP 2