назад

Другий полтавський місцевий центр на захисті прав громадян з обмеженими можливостями

4umak

  24 квітня 2018 року в Полтавському обласному осередку Всеукраїнської організації інвалідів «Союз організацій інвалідів України» продовжив роботу виїзний дистанційний пункт доступу до безоплатної правової допомоги, у роботі якого взяли участь працівники Другого полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги та параюрист.      

Громадян з обмеженими можливостями турбували питання щодо призначення субсидії, отримання водійського посвідчення. Відвідувачів пункту ознайомили з загальнонаціональним правопросвітницьким проектом Міністерства юстиції України «Я МАЮ ПРАВО!».4umak2

Цього ж дня фахівчиня Другого полтавського місцевого з надання БВПД Анастасія Гречка разом з параюристом Богданом Семигаленком надали адресну правову допомогу клієнтці, яка напередодні по телефону звернулася до Центру з проханням надати їй юридичну допомогу у вирішені питання з приводу скасування заповіту.adres2404

Під час виїзду фахівці центру роз’яснили про право заповідача на скасування заповіту, а також порядок отримання безоплатної вторинної правової допомоги. Також громадянці розповіли про загальнонаціональний правопросвітницький проект Міністерства юстиції України «Я МАЮ ПРАВО!».

Повідомляємо, що реалізувати своє право на безоплатну правову допомогу громадяни можуть, звернувшись до Другого полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної допомоги, що розташований за адресою: м. Полтава, вул. Європейська, 37/40, тел.: 56-02-88, тел. гарячої лінії 0-800-213-103 (гаряча лінія, безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів).