назад

Другий полтавський місцевий центр налагодив співпрацю з Міським центром соціальної реабілітації дітей інвалідів

SAM 3268

04 лютого 2016 року директор Другого полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Людмила Бубир провела робочу зустріч з директором Міського центру соціальної реабілітації дітей інвалідів Людмилою Лисенко.

Людмила Лисенко поінформувала про основні завдання, які стоять перед установою, зазначила функції та напрямки діяльності Міського центру соціальної реабілітації дітей інвалідів.

Людмила Бубир розповіла про систему безоплатної правової допомоги, порядок звернення осіб з метою отримання безоплатної вторинної правової допомоги та зазначила категорії осіб, які мають право на таку допомогу.

В результаті зустрічі сторони домовились про співпрацю. Зокрема, досягнуто домовленості про підписання Меморандуму та співпрацю та відкриття виїзного мобільного консультаційного пункту з правових питань на базі Міського центру соціальної реабілітації дітей інвалідів.

Починаючи з лютого 2016 року виїзний мобільний  консультаційний пункт з правових питань здійснюватиме прийом громадян кожну останню п’ятницю місяця з 10:00 до 11:00 за адресою: м. Полтава, вул. Калініна, 27а.