назад
01.03.16

Другий полтавський місцевий центр розширює партнерство із стейкхолдерами

SAM 3480

01 березня  2016 року  директор Другого полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Людмила Бубир провела робочу зустріч з представником органу самоорганізації населення у Київському районі м. Полтави – головою селищного комітету «Яківці»  Віктором Гавришом.

Людмила Бубир поінформувала про систему безоплатної правової допомоги, взаємодію суб’єктів надання первинної та вторинної правової допомоги, порядок надання безоплатної вторинної правової допомоги та зазначила категорії громадян, які мають право на таку допомогу.

В ході розмови Віктор Гавриш зазначив, що орган самоорганізації зацікавлений у співпраці з Центром, адже для нього важливим є те, що громадяни матимуть змогу скористатися своїм правом на безоплатну правову допомогу, а соціально незахищені верстви населення, в разі необхідності, послугами адвоката за кошти держави. 

Під час зустрічі сторони домовилися зосередити свої зусилля не лише на організації надання правової допомоги, а насамперед, на посиленні правової спроможності територіальної громади.  Обговорено питання співпраці та заплановано проводити виїзні прийоми громадян фахівцями Центру.