назад
26.10.18

Дводенний тренінг з розвитку навичок роботи soft skills з вразливими групами клієнтів для адвокатів системи БПД Черкаської області

DSC0026426-27 жовтня 2018 року Регіональним центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги проводиться дводенний тренінг з розвитку навичок роботи soft skills з вразливими групами клієнтів для адвокатів системи БПД з різних районів області. Подібні тренінги є унікальним продуктом, розробленим командою експертів та спрямованим на розвиток практичних навичок налагодження ефективної комунікації, емпатичного слухання, інтерв’ювання та консультування.

Захід організовано за підтримки проекту «Доступна та якісна правова допомога в Україні», який реалізується Канадським бюро міжнародної освіти у партнерстві з Координаційним центром з надання правової допомоги та фінансується Урядом Канади, та акредитовано експертною радою з питань акредитації та сертифікації при Національна асоціація адвокатів України.

Головна мета тренінгу, який проводиться досвідченими адвокатами-тренерами Людмилою Гриценко з Черкас та Тамарою Бугаєць з Кривого Рогу, – це розвиток навичок роботи з постраждалими від домашнього насильства, дітьми, учасниками бойових дій на Сході, внутрішньо переміщеними особами та літніми людьми. Тому так важливо не лише надати таким людям фахову юридичну допомогу, а й налагодити з ними перший контакт, зрозуміти настрій та життєву ситуацію, знати методи виходу з конфліктних ситуацій.

Організація заходу, фаховість адвокатів-тренерів, кількісний та якісний склад учасників налаштували всіх на продуктивну роботу. Тож, після розкриття важливих тем, відповідей на актуальні питання та завершення численних дискусій, результати тренінгу буде висвітлено в наступній публікації.

DSC00154

 DSC00253

 

DSC00242

 

DSC00275