назад
19.11.15

Директор Чернігівського місцевого центру дав інтерв’ю ЗМІ

191115 719 листопада 2015 року з метою інформування населення та на виконання Плану заходів Міністерства юстиції України з проведення у 2015 році Всеукраїнського тижня права директор Чернігівського місцевого центру з надання БВПД Володимир Бобруйко дав інтерв’ю кореспонденту обласного радіо Вадиму Бачинському та кореспонденту Чернігівської міської газети “Чернігівські відомості” Олені Березкіній.

Під час інтерв’ю на обласному радіо було розкрито тему: «Порядок надання безоплатної правової допомоги учасникам антитерористичної операції, членам їх сімей та іншим верствам населення»
Кореспонденту Чернігівської міської газети “Чернігівські відомості” було розкрито тему “Надання безоплатної правової допомоги мешканцям Чернігівської області”.
Представникам ЗМІ було роз’яснено кому саме надається безкоштовна вторинна правова допомога, які види правової допомоги доступні вразливим верствам населення, які документи необхідно надати в Центр, щоб йому було призначено безкоштовного адвоката тощо. Було наведено приклади та надано відповіді на запитання.191115 6